Cautare

62103 de rezultate pentru "inmormantarea celor 4 tineri din mamaia" (4.72 secunde)
Clubul, o initiativa a unor tineri romani entuziasti care lucreaza la institutiile europene, isi propune sa defineasca noi strategii pentru promovarea unei mai bune integrari a Romaniei in Uniunea Europeana.
Ministrul Cristian David a anuntat, vineri, la Scoala de Vara a tinerilor liberali, care se desfasoara in aceste zile in statiunea Mamaia, ca l-a eliberat din functie pe Dan Ilie Morega pentru a nu prejudicia imaginea Autoritatii de Control a Guvernului.
Scoala de Vara a Tineretului National Liberal, care se desfasoara in perioada 23- 27 august la hotelul Perla din Mamaia, a adunat ieri un numar impresionant de cursanti.
Ionut Tene) Acum cateva luni am fost mirat ca a reaparut intempestiv Marian Munteanu, fostul lider al Pietei Universitatii din 1990, la emisiunea Jocuri de Putere de la Realitatea TV (clujenii hatri o mai numesc Jocul de glezne de la Hellvig TV).
Lovitura de stat al carui personaj si instigator principal este presedintele Klaus Iohannis - mutulica al nostru care a renuntat brusc la postura de autist si actioneaza cu iresponsabilitate impotriva Guvernului, fara sa tina cont de votul din decembrie 2016.
In declaratia politica de astazi as dori sa ma refer la un subiect sensibil, care vizeaza sistemul de educatie din tara noastra si as dori sa pledez de aici, de la tribuna Parlamentului, pentru corectarea cat mai urgenta a situatiei in care ne aflam.
Autoritatile judetene vor sa organizeze cursuri de reconversie profesionala in domeniul constructiilor pentru tinerii sinistrati care isi vor face ucenicia pe santierele din Lunca Dunarii.
Opiniile lui Mircea Hamza pe diverse teme de actualitate din saptamana 24 octombrie - 1 noiembrie 2017 (Autor:
Potrivit procurorului Viorel Porumb, seful DIICOT Botosani, operatiunea a vizat opt locatii din judetele Botosani, Constanta si Iasi, cele mai multe, cinci la numar, din judet.
In mod intentionat, am venit astazi cu tinerii pe care ii vedeti langa mine, pentru ca eu cred â€" sunt convinsa â€" ca aceasta campanie electorala trebuie sa fie despre tineri, despre viitorul nostru si al lor, despre solutiile pe care le au toti candidatii pentru o viata mai buna in Bucuresti.
Un grup de liberali gorjeni a transmis o contestatie Comitetului Teritorial de Arbitraj din cadrul Organizatiei Judetene, solicitand o verificare a modului in care s-au desfasurat alegerile prin care Dian Popescu a fost ales in fruntea PNL Targu Jiu.
In ultimii ani, restructurarea armatei a condus, treptat, la cresterea disponibilului de forta de munca din economie. Insa, intrucat se urmareste profesionalizarea armatei, numerosi tineri au acum posibilitatea sa se angajeze ca militari profesionisti.
Daca in perioada 2009-2010 asistam la cea mai mare cadere economica din Uniunea Europeana, dupa tarile baltice, in anul 2013 aveam a doua cea mai mare crestere economica din Uniune, iar anul acesta - cea mai mare crestere economica din Uniunea Europeana.
Prin prisma faptului ca tinerii sunt cel mai puternic afectati de conditiile de munca foarte dure din lume, angajatii Adecco au decis sa reactioneze oferind o mana de ajutor si punand la dispozitia tinerilor si a absolventilor propria lor expertiza.
Magda Marincovici) Mii de credinciosii romano-catolici din Bucuresti, printre care foarte multi tineri, preotii din parohiile bucurestene, calugari si calugarite din comunitatile religioase locale participa duminica, 20 martie 2016, la procesiunea de Florii pe care Arhiepiscopia Romano-Catolica de Bucuresti o organizeaza si in acest an pe strazile capitalei, anunta Arhiepiscopia Romano-Catolica Bucuesti.
A 13-a pensie, o masura buna pentru milioanele de batrani din Romania. ... In cadrul interventiei de astazi va voi vorbi despre un proiect legislativ pe care l-am initiat alaturi de colegii din UNPR cu privire la cea de-a 13-a pensie.
Astfel, potrivit studiului sociologic efectuat de catre un ONG, Radu Mazare ar fi votat de 32,4% dintre constanteni, in timp ce Dorel Constantin Onaca primeste voturile a 31,9%.
Cu profesori mahniti si plini de lehamite pentru vremurile pe care le traiesc, disponibilizati sau schimbati din functii dupa vesnica triada politica. ... De obicei, in primele doua saptamani din luna septembrie, librariile cu manuale si rechizite pentru scoala, magazinele cu haine pentru copii erau luate cu asalt.
Ei aveau asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic Patru tineri din Mehedinti vor fi prezentanti astazi Par­chetului de pe langa Judecatoria Orsova cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile, dupa ce duminica, in ziua alegerilor locale, au fost depistati avand asupra lor sume de bani oferite de membrii unui partid politic in schimbul acordarii votului.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
google-analytics.com